23948sdkhjf

Olsen Maskin med Schröder maskiner

Kjell Olsen Maskinforretning AS, også kjent som Olsen Maskin, har nylig inngått samarbeid med Schröder Group. 

Schröder er en anerkjent maskinprodusent, med lang erfaring tilbake til 1949, som utvikler og produserer maskiner i tysk kvalitet. Maskinene fra Schröder kjent for å være håndverkervennlige med intuitiv og brukervennlig programvare. For Olsen Maskin var dette viktig i valget av ny samarbeidspartner innenfor produkter som hovedsakelig retter seg mot blikkenslager- og isolatørbedrifter.

Stort produktspekter
– Vi ønsker å bidra som problemløser for våre kunder. Å kunne bidra til å forenkle og optimalisere den daglige driften og produktiviteten for våre kunder, ved hjelp av maskinene og utstyret vi tilbyr i vårt sortiment, er helt essensielt for oss. Valget falt derfor enkelt på Schröder, sier Arne Olsen, daglig leder av Olsen Maskin.
Det er også viktig å nevne at Schröder i sitt produktsortiment også besitter mindre kompliserte og rimeligere maskiner, hvilket betyr at Olsen Maskin nå kan levere flere typer maskiner tilpasset både små, mellomstore og store, norske blikkenslagerbedrifter.

Om Schröder Group
Schröder-gruppen består av Hans Schröder Maschinenbau GmbH, som er lokalisert i Wessobrunn-Forst, Tyskland, Schröder-Fasti Technologie GmbH, lokalisert i Wermelskirchen, Tyskland og SMU GmbH, lokalisert i Leinburg-Weißenbrunn.

For mer informasjon se: www.olsenmaskin.no og www.schroedergroup.eu

Kilde: Kjell Olsen Maskinforretning AS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Krevende massiv endefresing med «overlegen ytelse»
Studer automatiserer slipemaskinene
Norsk Herdesenter med høy varme og miljøvennlige herdeoppdrag
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.734