23948sdkhjf

Liten annonse ga god respons

Da Stian Halvorsen våren 2021 startet opp maskineringsverkstredet CNC Deler AS valgte han å markedsføre seg med en liten annonse i Maskinregisteret. Det har gitt resultater.

 

Pandemi og usikre tider til tross, Stian Halvorsen valgte det han har drømt om i flere år. I lokaler sentralt plassert på Kalbakken i Oslo startet han bedriften CNC Deler, og oppdragene lot ikke vente på seg.

- Jeg hadde jo tenkt en stund å starte for meg selv, og føler selv jeg at nå hadde nok erfaring til å gjøre det, forteller Stian Halvorsen.

Halvorsen har tidligere jobbet hos Forsvarets Forskningsinstitutt på Kjeller, og i løpet av den tiden opparbeidet han seg solid kunnskap om maskinering.

 

Annonse gir respons

Etter flere år som selger av skjærende verktøy har Stian god kjennskap til markedskreftene og han valgte å markedsføre seg blant annet ved å ha en fast annonse i Maskinregisteret.

- Jeg var litt spent på om jeg ville få noen respons, men nå kan jeg forsvare den beskjedne investeringen, for den har betalt seg gjennom henvendelser og nye oppdrag. Det er gøy å bli lagt merke til og fint å få mer å gjøre, konkluderer Stian Halvorsen.

 

For mer informasjon se: www.cncdeler.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Krevende massiv endefresing med «overlegen ytelse»
Studer automatiserer slipemaskinene
Norsk Herdesenter med høy varme og miljøvennlige herdeoppdrag
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125