23948sdkhjf

Nye produktkataloger fra Dormer Pramet

Dormer Pramet har fornyet sin generelle metriske produktkatalog med mer enn 20.000 skjæreverktøy ved å dele den i fire publikasjoner på tvers av hovedapplikasjonskategoriene - boring, fresing, dreiing og gjenging.

Den globale produsenten har produsert settet med fire kataloger slik at kundene enkelt kan finne verktøyene som er relevante for bearbeidingen. Det er også første gang selskapet har samlet sine vendeskjær og runde verktøysortiment innenfor de samme publikasjonene.

I tillegg til informasjon om sitt brede sortiment, gir Dormer Pramets nye kataloger detaljert og nyttig bearbeidingsinformasjon, for eksempel relevante hastigheter, matingshastigheter, passende materialgrupper og ISO -klassifiseringer.
En konsistent struktur og et enkelt navigasjonsoppsett brukes på tvers av alle fire publikasjonene, noe som sikrer at leserne kan finne lett tilgjengelig informasjon alt på ett sted.

God hjelp
- Disse publikasjonene er en samling av det vi gjør og det vi har vært gode på i mer enn et århundre. Vi er eksperter på å produsere produktene som kundene trenger for å forbedre produktiviteten, allsidigheten og kvaliteten i et bredt spekter av ingeniørmiljøer, sier Radek Hudos, direktør for markedskommunikasjon i Dormer Pramet.
Han mener at når en kunde raskt og enkelt må finne det riktige verktøyet, kan de stole på Dormer Pramets generelle produktkataloger for å finne det de leter etter. 
- Våre publikasjoner gir detaljert og pålitelig informasjon de vil bruke hver dag, uttaler Hudos, og legger til:
- Klassifisering av emne i materialgruppe vil eksempelvis hjelpe kundene med å gjøre et raskt og pålitelig valg av verktøyene de trenger. Det vil ikke bare gi de opprinnelige verdiene for bearbeidingsforhold i visse applikasjoner, men det vil også gi produktinformasjon i henhold til ISO 13399 -standarder. Dette åpner døren for effektiv datautveksling og problemfri kommunikasjon mellom systemer.


Fra navigasjon til teknisk støtte til de spesifikke produktsidene, de har alle blitt opprettet med tanke på kundene. Ved siden av en kort tekst som introduserer det relevante verktøyet, er det en mer detaljert produktbeskrivelse, bilder og ikoner som viser de mest passende bruks- og behandlingsdataene.
- I dreiekatalogen er alle våre sponbrytere beskrevet direkte på produktsiden og tar deg gjennom alle tilgjengelige alternativer for hver av de seks grunnleggende ISO-materialgruppene. Vi gir også en oversikt over tilgjengelige karakterer og deres funksjoner i begynnelsen av hvert relevant kapittel, mens skjærene våre presenteres sammen med de relevante verktøyholderene. Bare match de riktige størrelsene, og du er ferdig, konkluderer Hudos.

For mer informasjon se: www.dormerpramet.com

Kilde: Dormer Pramet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Krevende massiv endefresing med «overlegen ytelse»
Studer automatiserer slipemaskinene
Norsk Herdesenter med høy varme og miljøvennlige herdeoppdrag
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14