23948sdkhjf

Walter Tiger·tec Gold med flerlags MT-TiCN-belegg

Med variantene WPP10G, WPP20G og WPP30G presenterer Walter de nye Tiger·tec Gold vendeskjærene, spesielt utviklet for dreieoperasjoner.

 

Målet for verktøyprodusenten Walter var å redusere flankeslitasje med 30 til 60 prosent. I virkeligheten økte verktøyets levetid med gjennomsnittlig 50 prosent ifølge resultatene av over 130 kundetester. Den primære anvendelsen er stål med en strekkfasthet på 600 til 900 N/mm 2.

 

Allsidige skjær

De lette komponentene, laget av stål med høy strekkfasthet på 1000 til 1400 N/mm 2, som er en trend for øyeblikket, kan også bearbeides med den nye kvaliteten. De vendbare skjærene vil være av spesiell interesse for masseprodusenter innen bil-, energi- og generell maskinering, hvor skjærene ifølge produsenten reduserer kostnadene per komponent betydelig. Uansett hvor en rekke materialer brukes, for eksempel i maskinindustrien, kan brukerne dra nytte av deres allsidighet: Walter bringer karakterene med ni geometrier for optimalisert sponbryting på langflisende, lavkarbonmaterialer (MP3) og for avbrutte kutt (RP7) til markedet.

 

Økt seighet

En annen nøkkelfunksjon ved Tiger·tec Gold-skjærene for dreiing er ifølge produsenten deres enestående prosesspålitelighet. Dette, sammen med ytelsen og levetiden, er resultatet av deres unike lagstruktur: Et patentsøkt, svært teksturert MT-TiCN-lag, reduserer flankeslitasje og øker seigheten på grunn av dens flerlagsstruktur, som optimerer elastisiteten. Den svært teksturerte Al 2 O 3 lag øker i tillegg produktets motstand mot kraterslitasje. Det gullfargede topplaget forbedrer slitasjedeteksjon. Den individuelle justeringen av karakterene gjør vendeskjærene allsidige.

 

For mer informasjon se: www.walter-tools.de og www.hkvm.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.563