23948sdkhjf

Walter Tiger·tec Gold med flerlags MT-TiCN-belegg

Med variantene WPP10G, WPP20G og WPP30G presenterer Walter de nye Tiger·tec Gold vendeskjærene, spesielt utviklet for dreieoperasjoner.

 

Målet for verktøyprodusenten Walter var å redusere flankeslitasje med 30 til 60 prosent. I virkeligheten økte verktøyets levetid med gjennomsnittlig 50 prosent ifølge resultatene av over 130 kundetester. Den primære anvendelsen er stål med en strekkfasthet på 600 til 900 N/mm 2.

 

Allsidige skjær

De lette komponentene, laget av stål med høy strekkfasthet på 1000 til 1400 N/mm 2, som er en trend for øyeblikket, kan også bearbeides med den nye kvaliteten. De vendbare skjærene vil være av spesiell interesse for masseprodusenter innen bil-, energi- og generell maskinering, hvor skjærene ifølge produsenten reduserer kostnadene per komponent betydelig. Uansett hvor en rekke materialer brukes, for eksempel i maskinindustrien, kan brukerne dra nytte av deres allsidighet: Walter bringer karakterene med ni geometrier for optimalisert sponbryting på langflisende, lavkarbonmaterialer (MP3) og for avbrutte kutt (RP7) til markedet.

 

Økt seighet

En annen nøkkelfunksjon ved Tiger·tec Gold-skjærene for dreiing er ifølge produsenten deres enestående prosesspålitelighet. Dette, sammen med ytelsen og levetiden, er resultatet av deres unike lagstruktur: Et patentsøkt, svært teksturert MT-TiCN-lag, reduserer flankeslitasje og øker seigheten på grunn av dens flerlagsstruktur, som optimerer elastisiteten. Den svært teksturerte Al 2 O 3 lag øker i tillegg produktets motstand mot kraterslitasje. Det gullfargede topplaget forbedrer slitasjedeteksjon. Den individuelle justeringen av karakterene gjør vendeskjærene allsidige.

 

For mer informasjon se: www.walter-tools.de og www.hkvm.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Krevende massiv endefresing med «overlegen ytelse»
Studer automatiserer slipemaskinene
Norsk Herdesenter med høy varme og miljøvennlige herdeoppdrag
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125