23948sdkhjf

Mahr med enkel og mobil ruhetsmåler   

Måling av ruhet kan gjøres enkelt med en smart og mobil ruhetsmåler fra Mahr med 2 µm sondespiss.

Mahr er en verdensomspennende, mellomstor familiedrevet bedrift som tradisjonelt er knyttet til begrepene produksjonsmetrologi, kvalitet og innovasjon. I tillegg til høykvalitets måleenheter for testing av emnegeometri, er også høypresisjonsgir og doseringspumper samt høypresisjonslagre som universalelement for mekaniske konstruksjoner vesentlige komponenter i produktprogrammet.
Mahr tilbyr løsninger for høypresisjonsmåling til bilindustrien, presisjonsmekanikk, elektronikk, medisinsk teknologi, luft- og romfartsindustrien, optikkindustrien samt syntetisk fiberindustri.

Enkel betjening
Den mobile ruhetsmåleren MarSurf PS 10 har enkel og intuitiv betjening og er like enkel å betjene som en smarttelefon. Den har opplyst 4,3"-TFT justerbar berøringsskjerm. Med 31 parameter tilbyr MarSurf PS 10 det samme spekteret av funksjoner som et laboratorieinstrument. Apparatet har dynamisk kalibrering; Ra, Rz og Rsm. Lagringskapasitet er på 1350 profiler, 500.000 måleresultater og 250 PDF-lagring, og den kan håndtere opptil 32 GB micro SD-kort. Kapslingsklassifisering er IP40. Målemetode er med induktiv penn/nål og måleområdet er 350 um. Vekt: 500g.
    
For mer informasjon se: www.obve.no og www.smaskin.no

Kilde: Mahr

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093