23948sdkhjf

Allmatic utvider programmet for automatisert oppspenning

Allmatic, som i snart 50 år har vært ledene innen mekaniske stikker for oppspenning, utvider programmet med hydrauliske stikker tilpasset automatisering av maskineringssentre.

Spennstikkene er kompatible med tilbehøret til deres tradisjonelle manuelle NC8, TC/LC og T-Rex versjoner. Bakkebreddene spenner fra 90 til 200 mm og en spennkraft opptil seks tonn.
Spennområdet er opptil 445 mm med medfølgende bakker. Den hydrauliske spindelen gjør at man også kan bruke gripe eller klobakker for umaskinerte støpte emner.

Kun én hydraulikkobling
Føringene er herdet og slipt noe som, ifølge leverandøren, gjør stikkene ekstremt nøyaktige. Den hydrauliske høytrykksspindelen er vedlikeholdsfri og behøver minimalt med rengjøring. Lukking/innspenning gjøres med hydraulikk og åpning med innebygde tallerkenfjærer - noe som gjør at man trenger kun én hydraulikkobling. 
Stikkene er forberedt med hull for nullpunktsystemer, hurtigskiftsystem for tilleggsbakker og trinnlister. I tillegg til standard enkel versjon kan de også fås i stikketårn spesielt tilpasset horisontale maskineringssentre.

For mer informasjon se: www.hedloev.no

Kilde: Allmatic

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125