23948sdkhjf

Ungdomsskole med nye industrimaskiner

Vardheia ungdomsskole på Bryne satser på skikkelige industrimaskiner til ungdommen. Det skal bidra til å øke interessen for industrifag.

I et helt nytt skolebygg satses det på ungdommen. Helt nye maskiner for metallbearbeiding er på plass, og ungdommen skal bli opplært på maskiner som gjør at de kjenner seg igjen når de kommer ut i jobb.
- At kommune og skole velger å kjøpe inn industrimaskiner og utstyr på dette nivået vil jeg tro er unikt i Norge, og noe jeg ser på som veldig positivt, uttaler Kjetil Horvei fra firmaet Meidell, leverandøren av maskinene.

Bra tiltak
Horvei mener at det å lære på ordentlige maskiner vil oppleves som langt mer spennende, og forhåpentligvis gjøre så ungdommen får større lyst til å jobbe innen mekanisk industri.
- Vi i Meidell har gjort en innsats for at dette skulle bli mulig, og vi synes det er et veldig bra initiativ av en ungdomsskole. Dette introduserer elevene for de mulighetene som finnes innen industrien, og kan gi dem en større forståelse og interesse for norsk industri før de skal velge yrkesvei. Jeg anser dette som et veldig bra tiltak for at flere skal velge industrien som yrke, og i en perfekt verden så burde dette vært en mulighet på alle ungdomskoler, avslutter Kjetil Horvei.

For mer informasjon se: www.minskole.no/vardheia og www.meidell.no

Kilde: P Meidell

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.313