23948sdkhjf

Merkefri knekking med ES Sheet 

Den avanserte høystyrkefiberen ES Sheet fra Eurostamp Tooling er spesielt laget for kantpresser. Duken er utviklet for å beskytte metallplaten under knekkeprosessen og skal gi den høyeste nøyaktighet.

Italienske Eurostamp Tooling er en av Europas største produsenter av kantpresseverktøy. De lager verktøy for de fleste kantpresser, også spesial verktøy fra tegning. Verktøyprodusenten lagerfører et stort program for ulike typer kantpresser fra mange maskinprodusenter. Verktøyene lages av induksjonsherdet spesial stål med hardhetsgrad på 55-60 HRC.

Uten et merke
Forskjellen mellom godt arbeid og et utmerket arbeid er fokuset på detaljer. Eurostamp Tooling har alltid tatt vare på alle detaljene i produktene sine for å sikre det beste for kundene. I perspektivet om fortreffelighet og oppmerksomhet til sine kunder, valgte selskapets ingeniørteam ES Sheet, et avansert stoff spesielt laget for bruk med kantpresser, som eliminerer formverktøymerker og riper fra overflaten av forskjellige materialer. Den strikkede elastiske strukturen isolerer og beskytter ikke bare plateoverflaten, men den reduserer opptil 0,1 mm tykkelse, noe som, ifølge produsenten, sikrer den høyeste knekkenøyaktigheten.
ES Sheet har høy elastisitet av fibrene, noe som derfor ikke påvirker nøyaktigheten av knekkingen. Produktet er testet for over 300 knekkinger på samme punkt. Tilgjengelig i ruller på 100 x 5000 mm og 100 x 1000 mm.

For mer informasjon se: www.formogstanse.no og www.eurostampsrl.it

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Ny CoroMilll MF80 for høyeffektiv planfresing og skulderfresing
100-millioners besparelser med nyutviklet løsning fra Aarbakke Innovation
Inviterer industrien til problemløsing med spesialstyrkene
ERP-system for verkstedindustrien
Seco Tools High Feed fres for vanskelige materialer
Noe svakere PMI
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.175