23948sdkhjf

Formnext er i gang

Etter fjorårets rene online tilbud som følge av  COVID-19-pandemien, er Formnext 2021 komme tilbake som et fysisk arrangement, og fortsettr den vellykkede trenden fra tidligere år. Den ledende internasjonale utstillingen for additiv produksjon og moderne industriell produksjon, som i år finner sted fra 16-19 november 2021 i Frankfurt am Main, vil inneholde mer enn 600 utstillere (55% fra utlandet)  i  tre haller (11.0, 12.0 og 12.1), samt et omfattende og mangfoldig program for støttearrangementer.

Betydningen av Formnext for bransjen gjenspeiles i det eksepsjonelt høye antallet innovasjoner og verdenspremierer annonsert av utstillere i forkant av arrangementet. Disse spenner fra en rekke nye teknologier og systemer designet for å gjøre additiv produksjon enda raskere, mer effektiv og mer økonomisk til utallige innovasjoner på tvers av prosesskjeden, fra materialer til etterbehandling. 

For dem som ikke deltar på messen fysisk blir det en digital messe: Formnext Digital Days den 30. november og 1. desember 2021 med et omfattende online tilbud.

For mer informasjon se: www.formnext.com

Kilde: Formnext

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156