23948sdkhjf

Økt hastighet på sporstikking og avstikk med TungFeed-Blade

Tungaloys TungCut-serie med spor- og avstikkingsverktøy tilbyr nå TungFeed-Blade, en ekstremt stiv modulær bladserie for sporstikking og kutteapplikasjoner.

TungCut er en multifunksjonell sporstikking og kuttelinje, som tilbyr et bredt spekter av skjær og holdervarianter som gir kundene maksimal ytelse i både utvendig og innvendig sporstikking, plandreiing, spordreiing og avstikking. Med sterk og pålitelig innfesting garanterer TungCut minimalt med merker etter sperring på grunn av vibrasjoner, samtidig som den gir maksimal presisjon og levetid ved kraftig spordreiing.

Høyere matehastigheter
Tungaloys nyste spor- og avstikksverktøysystem, TungFeed-Blade, består av et trekantet modulært blad i CHGP-stil, med tre lommer for innfesting av skjær, som har en robust verktøyblokk i CHTBR/L. Det modulære bladet har en robust skjærinnfesting som gir vibrasjonsfri spor- og avstikking. Den unike trekantede bladkonfigurasjonen har tre lommer for innfesting av skjær, noe som gjør at bladet kan roteres til en ny lomme opptil tre ganger uten oppsett. Dette sparer verktøykostnader og omstillingstid for kundene. TungFeed-Blade garanterer produktivitetsøkninger med 30-50 prosent høyere matehastigheter, spesielt ved bruk med eksisterende DGM- og SGM-skjær. Den robuste CHTBR/L verktøyblokken har flere støtteflater når den er montert på verktøyrevolver eller adapteren, noe som gir ekstremt høy mating, samtidig som den opprettholder ekstra stabilitet.

Forlenget levetid
De modulære bladene er tilgjengelige for spor på 2,0 mm, 3,0 mm og 4,0 mm (.079 ″, .118 ″ og .157 ″). Systemet er konstruert for stikkeoppgaver på opptil ø52 mm og ø82 mm (ø2 1/16 ″ og ø3 ¼ ″) stangdiameter.
TungFeed-Blade-systemet er beregnet for spor- og avstikking med høy mating og forlenger skjærenes levetid, forbedrer overflatefinish og retthet, samtidig som maskineringstiden reduseres betydelig. Totalt 12 blader og holderblokker blir introdusert. 
Tungaloy forhandles i Norge av Norwegian Tools AS.

For mer informasjon se: www.09070.com

Kilde: Tungaloy

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125