23948sdkhjf

Flere fordeler med sponkutter 

Sponkuttere reduserer metall- og plastspon til materialkvalitet i bulk. Sponkutteren kan installeres på verktøymaskiner eller på sentrale oppsamlingssteder. Avhengig av modell er det mulig med horisontal eller vertikal sponmating, sammen med defekt delutkast i noen applikasjoner.

Bearbeiding av metall resulterer i to produkter med verdi - en ferdig del og sponet som genereres i bearbeidingsprosessen. Metallspon kan skape store utfordringer, men ved å benytte sponkutter er det flere fordeler som er verd å se nærmere på. 

En rekke fordeler
Fordelene ved å benytte sponkutter er eksempelvis større prosesspålitelighet for verktøymaskinen, plassbesparelse, lavere transportkostnader takket være høyere bulkvekt, høyere avkastning på skrotsalg, gjenvinning av kjølevæsker og smøremidler, reduserte personalkostnader for sponhåndtering og forbedret HMS.
KNOLL er en tysk produsent av pumpesystemer for skjærevæsker, spontransportører, sponutskillere og sponkuttere. Selskapet leverer ulike sponkutteløsninger som enten kan plasseres ved en enkelt maskin eller på et sentralisert område.

Vil du vite mer kontakt Kaspo Maskin AS: www.kaspo.no

Kilde: Knoll

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125