23948sdkhjf

United Grinding på EMO

United Grinding inngår partnerskap med TITANS of CNC for Manufacturing Education. På EMO i Milano stille selskapet ut et titalls maskiner.

 

United Grinding har inngått et samarbeid med TITANS of CNC, den globale produksjonsutdanningsleverandøren, for å støtte spesialisert utdanning for presisjonssliping i produksjonsindustrien.

 

Gratis online tilbud

Partnerskapet inkluderer utvikling av et slipeakademi, utformet for å lære enkeltpersoner som er nye i bransjen, grunnleggende om sliping i et lett fordøyelig, digitalt format. United Grinding vil lansere et nytt nettsted for å støtte dette partnerskapet - titansofgrinding.com - og det vil inneholde en mengde informasjon om partnerskapet. Nettstedet vil også inneholde en liste over maskiner som TITANS of CNC har brukt til opplæring og produksjon, og tjene som kilde for alt videoinnholdet TITANS of CNC har produsert med United Grinding maskinteknologi. Med sitt gratis, online, videobaserte, trinnvise opplæringssystem, fortsetter TITANS of CNC å gi svar på virkelige produksjonsproblemer.

 

For mer informasjon se: www.masentia.com og www.grinding.ch

Kilde: United Grinding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.319