23948sdkhjf

Kapp Niles på EMO

Den tyske maskinprodusenten Kapp Niles stilte på EMO med sin nye KNG 350 flex HS, som er basert på et kompakt, settoptimalisert maskinkonsept og er beregnet for bruk i små, mellomstore og store serieproduksjoner av eksternt tannede komponenter opp til 350 mm i diameter.

 

Maskinen som var utstilt kjennetegnes, ifølge produsenten, spesielt av den høyeste slipekvaliteten og produktiviteten, selv ved bruk av små verktøy. Ved bruk av en høyhastighets slipespindel (HS) med en hastighet på 25.000 o/min, kan selv tannhjul med forstyrrende konturer slipes, noe som krever verktøydiameter på 55 mm (generering av sliping) eller 20 mm (profilsliping).

 

Øker oppetiden

Konseptet gir også full fleksibilitet i valg av laste- og automatiseringsløsninger. Fra manuell lasting og enkel automatisering til robotisering. Den valgfrie integrerte ringlasteren sikrer de korteste ikke-produktive tider og kan håndtere både boredeler og akselformede arbeidsstykker. Den nye funksjonelle og ergonomiske maskinutformingen, sammen med det innovative brukervennlige grensesnittet KN grind, støtter brukeren under oppsett og optimalisering av slipeprosjekter.

 

For mer informasjon se: www.kapp-niles.com

Kilde: Kapp Niles

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.156