23948sdkhjf

Ravema med modulbasert automasjon

Automasjon er, som de fleste vet, på mange lepper i maskinindustrien akkurat nå. Antall tilgjengelige løsninger å velge mellom er sannsynligvis like mange som de som snakker om det. Ravema har utviklet en modulbasert standardløsning spesielt for Mazak-maskiner, som ifølge Ravema. også er veldig rimelig.

Automasjonsløsningen er egnet for både lange og korte serier. Med korte overgangstider frigjøres tid for operatøren til å utføre andre oppgaver. Modulkonseptet er basert på en del som består av en 6-akset robot med tilhørende modul for fôring av råvarer - som kunden velger.

Etter kundens ønske
- Vi har utviklet en rekke moduler som passer veldig godt og fungerer sømløst sammen. Kunden kan enkelt velge det som passer best for sin produksjon og detaljer. Det kan handle om raster, transportbånd, pallvekslere, kamerasystem eller hvorfor ikke en MiR -robot som kommer og overlater materialet på en pall direkte til roboten, sier Kristin Alexandersson Rohdin hos Ravema.
 
Raskt å komme i gang
Automasjonsløsningen kan kjøpes både for eksisterende maskiner og for nye investeringer, forutsatt at maskinen er klargjort eller supplert for automatisering. Pick-up og drop-off-modus på inngangen styres av parametere og er veldig enkel å programmere.
- Det at løsningen er modulbasert betyr at den er veldig prisvennlig, men også at den kan leveres nøkkelferdig raskt og enkelt og samtidig blir veldig brukervennlig ettersom den er standardisert på mange måter, sier Kristin.

For mer informasjon se: www.ravema.no

Kilde: Ravema

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094