23948sdkhjf

Blechexpo/Schweisstec åpner dørene igjen

Sammen med den 8. Schweisstec internasjonale messe for sammenføyingsteknologi, åpner den 15. Blechexpo internasjonale messe for tynnplatebearbeiding dørene i Stuttgart fra 26- til 29. oktober 2021. 

Topp moderne teknologier for metallbearbeiding, inkludert sammenføyingsteknologi, er på dagsordenen. Utstillere og fagbesøkende vil diskutere frittstående og systemløsninger for komplette prosesskjeder som involverer fabrikasjon av deler laget av metallplater, profiler og rør - strømførende.

Stor bredde
Det spesialiserte fagpublikummet vil møtes på bransjens kanskje viktigste messe, nemlig Blechexpo/Schweisstec 2021, for å forbli i forkant og for å hente inspirasjon fra effektive, oppdaterte prosessteknologier innen bearbeiding av plater og sammenføying av applikasjoner. Digitalisering, bærekraft og prosesseffektivitet innenfor rammen av et raskt skiftende produksjonslandskap driver ytterligere utvikling i metallbearbeidingsindustrien. Utstillingstemaer inkluderer frittstående og systemløsninger for prosess-sekvenser som involverer fabrikasjon av deler laget av metallplater, profiler og rør, samt tilhørende termisk og mekanisk bearbeiding, skjæreteknologi, bearbeidingsmaskiner, utstyr for stansing, bøying, knekking og forming, eksterne systemenheter inkludert styringer og programvare, materialhåndtering og kvalitetskontroll.

For mer informasjon se: www.blechexpo-messe.de

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093