23948sdkhjf

Fleksibel vakuumslangeløfter

Den unike ergonomien og sikkerheten til Schmalz JumboFlex vakuumslangeløfter er nå også tilgjengelig for mobil bruk. JumboFlex Picker kan transporteres med hvilken som helst gaffeltruck og er derfor, ifølge leverandøren, den ideelle plukkeløsningen for produkter som veier inntil 40 kg - uavhengig av lokasjon.

JumboFlex er et komplett system med batteri, vakuumpumpe, kran og løfter. Idet er ingen tilkobling, kun gaflene på trucken som kjøres innunder enheten - klar til bruk.

Fleksibel i bruk
Bruksområder er stabling av produkter på pall for distribusjon til ulike lagringssteder eller videre behandlingssteder, stabling av produkter fra ulike lokasjoner til kundespesifikk ordre på pall
eller for intern varedistribusjon.
Fordeler med JumboFlex Picker er blant annet at den har berøringsskjerm med enkle og intuitive funksjoner, støtteben som automatisk senkes så fort kranarmen låses opp og det er ingen ventetid for neste plukk.
Kranarmen låses automatisk med magnetisk bryter under transport, og vakuumløfteren startes enkelt fra operatørhåndtaket med et knappetrykk.
Leveres med gafler for en eller to Europaller i lengderetning. Standard 24V batteripakke for inntil seks timers bruk, batteriet lades i enheten. Ved flere skift kan hele batteripakken enkelt byttes ut dersom det ikke er tid til lading i enheten. Kan kjøres gjennom døråpninger 1000x2100

For mer informasjon se: www.lm-maskin.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125