23948sdkhjf

Bedre fresehoder fra Tungaloy

Tungaloy forbedrer påliteligheten til TungMeister utskiftbare fresehoder.

Tungaloy har utvidet TungMeister-utskiftbare endefreseserier med AH715- og AH735-skjærtyper, noe som forbedrer seriens spalte-, firkantskulder- og fasefresefunksjoner med økt slitestyrke og bruddseighet.

Lang levetid
I spalte- eller sporfresingsprosesser er kutting av spon et vanlig problem som ofte forårsaker kantflis og brudd på verktøyet. For å øke brudd- og slitestyrken til TungMeisters fresehoder har Tungaloy lagt AH735-typen til sine VST- og VTB -hodelinjer. AH735 har den nyeste PVD-beleggteknologien som består av flerlagsstruktur som er belagt på et dedikert hardt hardmetallunderlag. Denne skjærtypen gir, ifølge produsenten, lang og forutsigbar levetid, og gjør TungMeister til en pålitelig løsning for sikre spor- og sporfreseprosesser.
I tillegg er de firkantede skulder- og fasefreslinjene, inkludert VCP-, VCW- og VEE-freser, også utvidet med AH715-typen, noe som gir dem forbedret slitestyrke.

Redusert nedetid
TungMeisters unike funksjon "ingen oppsettid" kan minimere nedetid i maskinen. Siden det ikke tar mer enn ett minutt for verktøybytte kan oppsettiden reduseres vesentlig til så kort som en tidel av tiden det vanligvis vil ta å skifte freser av hardmetall. Med over 13.000 mulige hode-skaft-kombinasjoner tilgjengelig, gir TungMeister verktøyfleksibilitet som gjør at brukerne kan finne en løsning for nesten alle applikasjoner.
Totalt åtte fresehoder er lagt til i denne utvidelsen. 
Tungaloy forhandles av Norwegian Tools AS.

For mer informasjon se: www.09070.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172