23948sdkhjf

Ny AH6225 PVD-kvalitet erobrer rustfritt stål

Tungaloy lanserte nylig AH6225 PVD-skjær for bearbeiding av ISO-M rustfritt stål.

AH6225 utvider applikasjonsdekningen betydelig fra kontinuerlige til avbrutte kutt i et bredt spekter av skjærehastigheter, samtidig som det, ifølge produsenten, opprettholder enestående levetid og pålitelighet dreiing i rustfritt stål.

Bedre slitestyrke
Et tykt titanrikt PVD-belegg med god termisk stabilitet er utviklet spesielt for AH62225. Dette belegget forhindrer effektivt kraterslitasje fra å utvikle seg på skjæroverflaten. Skjærets topplag inneholder den nyeste titanrike nano-flerlagsstrukturen; krystallorienteringen med høy tetthet forbedrer hardheten for bedre slitestyrke.
AH6225 har også et dedikert karbidsubstrat som utmerker seg i bruddseighet og varmeledningsevne. Forbedret varmespredningsytelse på skjærkanten forhindrer plastisk deformasjon av underlaget på grunn av termisk belastning.
   
Forutsigbar slitasje
Bearbeidbarheten til rustfritt stål varierer enormt fra kvalitet til kvalitet, avhengig av legeringselementer, hardhet og produksjonsprosesser, noe som betydelig påvirker skjærets levetid. For å takle denne utfordringen, inneholder AH6225 den kombinerte dedikerte substratutviklingen og den nyeste beleggteknologien. Den nye allsidige kvaliteten gir, ifølge Tungaloy, maksimal pålitelighet i et bredt spekter av dreieapplikasjoner i rustfritt stål, fra etterbearbeiding til grovbearbeiding og fra kontinuerlige til avbrutte kutt i alle hastighetsområder, samtidig som den garanterer lang levetid og forutsigbar slitasje.
Tungaloy forhandles i Norge av Norwegian Tools AS.

For mer informasjon se: www.09070.comhttps://09070.com/

Kilde: Tungaloy

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Krevende massiv endefresing med «overlegen ytelse»
Studer automatiserer slipemaskinene
Norsk Herdesenter med høy varme og miljøvennlige herdeoppdrag
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.172