23948sdkhjf

Dynamisk 5-akse fresing med Garant PPC-freser

Garant Parabolic Performance Cutting (PPC) er en ny strategi for optimal produktivitet. Hoffmann presenterer nye Garant PPC-vendeskjær i rett og konisk form, samt solide hardmetallfreser for bearbeiding av herdet stål (rød ring). 

Etter å ha arbeidet med PPC-fresing i mer enn fem år ser Hoffmann Group seg som en erfaren og pålitelig leverandør av PPC-freseverktøy. Hoffmanns omfattende sortiment inneholder PPC-verktøy for alle ulike materialer og applikasjoner.

Økt produktivitet
Garant Parabolic Performance Cutting (PPC) er en nyutvikling for bearbeiding av komplekse overflater. Ettersom PPC-fresene har en stor radieprofil kalles de også for profilfreser. Radiesegmentet gjør at man får et mye større inngrepsområde på arbeidsstykket, som igjen gir betydelige fordeler sammenlignet med bearbeiding med vanlige radiefreser.
Hovedapplikasjonen er finkjøring av komplekse komponenter etter grovbearbeiding og finbearbeiding innenfor verktøy og formtilvirkning. PPC-verktøy anvendes også der det er veldig høye krav til overflate-finish, for eksempel til presseverktøy for å minimere etterfølgende fin-polering.
Fordeler med PPC-prosessen er ifølge Hoffmann kortere bearbeidingstider som frigir flere maskineringstimer. Standardholdere med spesifikke vendeskjær for optimal bearbeiding skal gi høyere overflate-finish og kortere maskineringstid, dessuten høy prosessikkerhet, lang levetid på verktøyet og alt i alt økt produktivitet.

For mer informasjon se: www.ravema.no og Hoffmann

Kilde: Hoffmann

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.111