23948sdkhjf

Maskinagenten tar inn håndverktøy fra Lindova

Maskinagenten AS melder at de nå forhandler håndverktøy fra den svenske produsenten Lindova, et selskap bygget på et egenutviklet produktkonsept og ekte profesjonalitet.

 

Lindova ble grunnlagt i 1976 av gründer og produktutvikler Rune Nilsson. Han så behovet for bedre håndverktøy for seriearbeid som overbelastet og forårsaket smerte i hender og armer. Rune innså sin idé, å designe spesialverktøy drevet av lufthydraulikk, først gjennom oppdrag fra nærliggende industribedrifter. Det vellykkede konseptet, basert på en drivenhet og verktøyhoder for ulike applikasjoner, førte til at virksomheten vokste med kunder over hele landet. Den første eksportordren kom i 1979. I dag utgjør eksporten mer enn 50 prosent av omsetningen.

 

500 spesialverktøy

Lindova er i dag Skandinavias ledende produsent av lufthydrauliske håndverktøy for krevende industriell produksjon. I dag har virksomheten et mer rendyrket produktsortiment på de mer enn 500 spesialverktøyene Lindova har utviklet gjennom årene. Lindovas produkter selges direkte eller gjennom forhandlere og internasjonalt gjennom et forhandlernettverk. Produktene leveres til både små og store industribedrifter med serieproduksjon, som ser de store produktivitetsgevinstene og ergonomiske fordelene med Lindovas unike produkter.

 

For mer informasjon se: www.maskinagenten.no og www.lindova.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094