23948sdkhjf

Kompakt og kraftig avgrader fra Trumpf

TruTool TKA 700 er en ny avgradingsmaskin fra Trumpf som er utstyrt med en kraftig 1700 watt stasjon, og gir god kraft med høye dreiemomenter og stabil og sikker maskinkontroll.

 

Du kan gi komponenter rene synlige kanter, knekke skarpe kanter, påføre en radius på 2, 3 eller 4 mm eller forberede en sveisesøm. Alt dette er mulig med liten innsats og i en rekke vinkelposisjoner, fra 0° - 60°. Kantlengder kan stilles inn kontinuerlig og uten behov for verktøy, med den største presisjon og hastighet. Avfasingslengder på opptil 5 mm kan enkelt produseres i bløtt stål i en operasjon. Et annet arbeidstrinn er nødvendig for en faselengde på 7 mm. Det ergonomisk utformede håndtaket reduserer vibrasjoner, gir ergonomi og stabil maskinkontroll.

TruTool TKA 700 leveres med 45° flerkantskjærfeste som standard. Maskinen er imidlertid også tilgjengelig uten verktøyet. Begge variantene gir deg muligheten til individuelt å velge riktig vinkel for deg.

 

Ytterligere alternativer

Trumpfs standardserie inkluderer til og med et 0° flerkantskjærfeste, som hovedsakelig brukes til å behandle forkanter. Plasmaskjæreren med flere kanter er ideell for avrunding av plasmaskårne kanter. Skjærfeste R med flere kanter er tilbehøret beregnet for avrundede kanter med en radius på 2 mm, 3 mm eller 4 mm.

 

For mer informasjon se: www.pantronic.no og www.trumpf.com

Kilde: Trumpf

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.095