23948sdkhjf

Sandvik Coromant åpner tre nye produktivitets- og innovasjonssentre

Sandvik Coromant fortsetter å investere i innovasjon og åpner tre nye produktivitets- og innovasjonssentre; i Italia, Tyrkia og i Tyskland.

 

Som en del av sin kontinuerlige investering i kundeopplevelse og kunnskapsdeling, har lederen innen metallskjæring Sandvik Coromant åpnet tre nye Sandvik Coromant-sentre. Sentrene, som åpner i Milano i Italia, Istanbul i Tyrkia og Renningen i Tyskland, utgjør en del av et globalt nettverk av fasiliteter som er dedikerte til fremvisning av ekspertise innen metallskjæring og å hjelpe kunder med å løse deres utfordringer.

 

Løser utfordringer

Sandvik Coromant var det første selskapet i skjæreverktøybransjen som etablerte brukersentre. Per i dag finnes det 17 Sandvik Coromant-sentre spredt utover Europa, Amerika og Asia. Sentrene utgjør en unik del av Sandvik Coromant-opplevelsen, og gir kunder mulighet til å få praktisk erfaring med avanserte maskiner og råd fra fagkyndige ansatte.

Ved disse sentrene kan kundene jobbe sammen med Sandvik Coromant-eksperter, inkludert produksjonseksperter, utviklings- og prosessingeniører og CAM-programmerere, for å utvikle nye måter å overvinne sine maskineringsutfordringer på. Live-demonstrasjoner, kundearrangementer og opplæringsøkter blir også organisert ved Sandvik Coromant-sentrene.

 

Blir del av nettverket

Selv om hver fasilitet har en fysisk plassering, er de nye sentrene bygget med tanke på digitale tilpasningsmuligheter. COVID-19-pandemien introduserte et paradigmeskifte innen fjernjobbing, der forskning utført av McKinsey konkluderte med at 38 prosent av respondentene forventer at deres ansatte kommer til å jobbe på et annet sted enn kontoret i to eller flere dager i uken etter pandemien, sammenlignet med 22 prosent av respondentene som ble spurt før pandemien.

Som et svar til dette skiftet har Sandvik Coromant grepet muligheten til å utforske nye måter å samhandle og kommunisere med kunder på. Derfor vil de nye Sandvik Coromant-sentrene også fungere som knutepunkter for virtuell opplæring og arrangementer.

Sentrenes sammenknytting gir en lang rekke samarbeidsmuligheter. Allerede i dag samarbeider Sandvik Coromant-sentrene globalt, også med partnere i bransjen, for å levere webinarer og digitale arrangementer som fokuserer på noen av de aller viktigste produksjonstemaene, som å redusere nedetid, beste maskineringspraksiser og det å velge riktig verktøy til jobben. De tre nye sentrene i Renningen, Istanbul og Milano vil utgjøre en del av dette nettverket.

 

Kompetanse gir gevinster

- Ved å investere i tre nye Sandvik Coromant-sentre, er målet ikke bare å være nyskapende, men å bygge videre på suksessen til de eksisterende sentrene og tilrettelegge for samarbeid på tvers av sentrene, sier Helen Blomqvist, President i Sandvik Coromant, og fortsetter:

- Disse investeringene er en naturlig del av Sandvik Coromants fokus på vekst i hele produksjonsverdikjeden, ved å utvide ikke bare tilbudet vårt men også rekkevidden vår. Dette gjøres alltid med kundene våre i bakhodet, og vår ekspansjon og våre investeringer er en del av vår reise for å levere forbedrede maskineringsløsninger med en ende-til-ende-effekt.

- Å åpne nye Sandvik Coromant-sentre er en viktig del av strategien vår, altså å tilby en eksklusiv opplevelse som støtter kunder fysisk og digitalt. Vi vet at en liten investering i å forbedre de ansattes metallskjæringsferdigheter kan utgjøre en stor forskjell for produktiviteten til et selskap, og det trengs mer enn bare riktig verktøy for å oppnå disse forbedringene. Kundene kan komme til Sandvik Coromant med en utfordring, og dra med en løsning, bedyrer Blomqvist.

Senere i 2021 kommer Sandvik Coromant til å investere enda mer i slike fasiliteter, da åpnes det et nytt Sandvik Coromant-senter i Mebane, North Carolina, USA. Sandvik Coromant-sentrene i Italia, Tyskland og Tyrkia ble offisielt åpnet i juni 2021.

 

For mer informasjon se: www.sandvik.coromant.com

Kilde: Sandvik Coromant

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11