23948sdkhjf

Ny leder i Seco Tools

Stefan Steenstrup er utnevnt til administrerende direktør i Seco Tools fra 1. oktober 2021. Han følger etter Fredrik Vejgården som bestemte seg for å forlate Seco for å starte sin egen virksomhet.

 

Stefan har jobbet for Sandvik i mer enn 20 år, og har nylig fungert som president for Dormer Pramet siden 2017. Før det hadde han ulike stillinger i Sandvik Machining Solutions (SMS), som Global Sales Director, Business Development Manager og Product Service Manager.

 

Stefan er utdannet sivilingeniør i maskinteknikk fra Danmarks tekniske universitet i København. Han er dansk, og bor for tiden i Milano, Italia med familien.

Stefans omfattende erfaring og solide forståelse av maskinverktøyindustrien med sterkt kundefokus skaper et utmerket grunnlag for å fortsette veksten i Seco-virksomheten rundt om i verden.

- Jeg er veldig spent på å starte på denne nye utfordringen og fortsette å utvikle den sterke kulturen i Seco. Jeg er overbevist om at det å være inkluderende gjør at alle kan bidra fullt ut og ta Seco til neste nivå, sier Stefan Steenstrup.

Kilde: Seco Tools

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125