23948sdkhjf

Maskinagenten tar Boschert inn i porteføljen

Maskinagenten AS leverer maskiner til industrien, tynnplate-, blikkenslager og ventilasjonsbransjen. Nylig flettet de Boschertagenturet inn i produktporteføljen.

Maskinagenten har over 10 års erfaring med maskiner innen platebearbeiding, og kundegruppen består av små og store verksteder, skoler, blikkenslagere/håndverkere og andre organisasjoner.

- Boschert er et firma som har produsert maskiner siden 1946 i Tyskland, og de har beliggenhet like ved den franske og sveitsiske grensen, forteller Eddy Authen, daglig leder hos Maskinagenten.

Boschert er godt kjent for å lage kvalitetsmaskiner og de produserer en komplett portefølje av maskiner for platebearbeiding. Kantpresser, platesakser, stansemaskiner, hjørneklippere, plasmaskjærere og fiberlasere, i tillegg til kombinerte maskiner, er blant produktene de produserer i Tyskland.

Kompakte maskiner

Boschert er kjent for svært rask leveringstid på verktøy og deler fortsetter Authen.

- Boschert sine maskiner kjennetegnes som pålitelige, kraftige og effektive og passer derfor svært godt for bedrifter i alle størrelser, og har produkter som passer inn i de fleste verksteder. Jeg vil spesielt nevne stansemaskinene og plasmaskjærerne som er svært kompakte med mange valgmuligheter som for eksempel bor- og gjengefunksjon. Boschert har også spesialmaskiner innen stansing av kobber, og disse er mye brukt innen elektro og av strømskapbyggere, avslutter Eddy Authen.

Les mer på: www.boschert.de og www.maskinagenten.no

Kilde: Maskinagenten

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125