23948sdkhjf

Rotabroach Element – sager metall uten skjegg

Med Rotabroach Element sagteknologi kan du, ifølge maskinprodusenten, sage et jevnt, praktisk talt gnist- og skjeggfritt kutt. Element-sagene gjør det enkelt å skjære gjennom en rekke metaller. 

De medfølgende «Raptor»-blader er cermet-belagt for å vare 20 ganger lenger enn slipende skiver og skal gi 40 prosent bedre levetid enn TCT-blader.

Element 9 sirkelsag

Rotabroach Element 9 er en kraftig, bærbar og håndholdt elektrisk sirkelsag for kutting av stål, aluminium, rustfritt og andre metaller. Sagen klarer platetykkelser opp til 12 mm. Spon samles i eget kammer som er lett å tømme. Bladstørrelse er 230 mm. Denne sagen gjør det lett å skjære i stålplater, stillas, kledning og taktekking. Sagen, som har dreibar base, gjør det mulig å kutte i 45 ° vinkel. Valgfrie sagblader muliggjør skjæring i stål, aluminium og andre jernholdige og ikke-jernholdige metaller. Ifølge produsenten utkonkurrerer denne sagen konvensjonelle sirkelsager.

Element 14 kappsag

Rotabroach Element 14 kappsag gjør det lett arbeide med skjæring av stålplate, firkantrør, vinkeljern, rør, rør og metallplater. Sagen har dreibar base som muliggjør 45º kutting. Bladdiameter er Ø355 mm og motoren på 2200 Watt. Leveres med oppsamlingsbeholder for spon. Valgfrie sagblader muliggjør skjæring i stål, aluminium og andre jernholdige og ikke-jernholdige metaller.

Ifølge produsenten skal Element 14 være raskere, mer nøyaktig og tryggere enn konvensjonelle slipende kappsager.

Rotabroach forhandles i Norge av HR Maskin AS.

For mer informasjon se: www.rotabroach.co.uk og www.hr-maskin.no

Kilde: Rotabroach

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078