23948sdkhjf

Nukon med ny 3D rør- og profillaser

Nukon presenterer sin nye 3D rør- og profillaserskjæremaskin NKT-125, som er lillebror til NKT-160. Maskinen er meget fleksibel i bruk og leveres med mange mulige tilvalg.

 

Nukon Lazer Makine Metal Sanayi ve Tic. A.Ş er en maskinprodusent som holder til i Bursa, Tyrkia. Selskapet utvikler og fremstiller CNC-maskiner og utstyr som fiberlaser, plasma, vannskjæring, flammeskjærende maskiner samt laste- og lossesystemer.

 

Kan kundetilpasses

NKT-125 fiberlasersystem brukes til skjæring av rør eller profiler produsert i forskjellige materialer og former i mange sektorer som landbruksmaskiner, anleggsmaskiner, forsvarsindustri, bilindustri og generell industriell. Maskinen er egnet for kutting av rør, firkantede profiler, rektangulære profiler.

Maskinen kan leveres med 1kW, 2kW og 3kW fiberlaseralternativer. Maksimalt tverrsnitt som kan skjæres på maskinen er Ø180mm for rør og 125mm x 125mm for profiler. NKT-125 kan bearbeide profiler eller rør med en maksimal lengde på 6500 mm. Maskinen leveres med 21 tommer berøringsskjerm. Nukon tilbyr høy grad av kundetilpassing, og det er mulig å utruste maskinen med eksempelvis automatisk laste- og lossesytem, sveisesømdeteksjon, skraptransportør og skråskjæring.

Maskinagenten AS er norsk forhandler for Nukon.

 

For mer informasjon se: www.nukon.com.tr og www.maskinagenten.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11