23948sdkhjf

Bodor Dream - fiberlaser for tykke materialer

Bodor Dream er ny serie fiberlaser toppmodeller fra Bodor og er flaggskipet som er beregnet for høy produktivitet og skjæring i tykke materialer.

 

Bodor er en kinesisk maskinprodusent som produserer oppimot 3000 maskiner hvert år og har kunder i 150 land. Med 100 egne ansatte i FoU-avdelingen utvikles og produseres maskinene i Shandong, drøyt 400 kilometer sør for Beijing. Her disponerer selskapet hele 30.000 kvadratmeter produksjonsareal. Bodor møter internasjonale standarder og sertifiseringer type; CE, FDA, ISO9001 og SGS.

 

Oppgradert

Dream-serien ser tilsynelatende ut som den rimeligere P og S-serien, men har blant annet følgende oppdateringer; friksjonsfri fremdrift med Maglev lineærmotor, ny maskinbase som er uten påvirkning fra varme og vibrasjon fra skjæreprosessen, ny lettere portal i karbon for økt dynamikk, økt ytelse med lavere forbruk av nitrogen samt magnetdrift på X og Y akse.

Dessuten kommer Dream-serien med nyheter innen programvare, oppgradert for skjæring med opptil 70 prosent mindre forbruk av nitrogen, unike fordeler ved skjæring med luft og oksygen samt nye løsninger for automasjon.

Maskinene leveres som standard med IPG laserkilde, Precitec skjærehode, Maglev lineære motordrift og Lantek programvare.

Maskinene kommer med vekslebord og kan leveres i flere størrelser fra 1.500×3.000 til 2.500×6.000 mm plateformat.

 

For mer informasjon se: www.olsenmaskin.no og www.bodor.com

Kilde: Bodor

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125