23948sdkhjf

Ricana Concept investerer i Salvagninis P2lean 2120

Ricana Concept AB, en del av Hestra-gruppen siden oktober 2019, tar nå neste skritt og utvikler tynnplateproduksjon til panelknekking av plater. Der falt valget på markedslederen Salvagnini som viste den første panelknekkemaskinen allerede i 1977.

- Nå kan vi utvikle metallproduksjonen ved hjelp av panelknekkingen, noe som kan skape nesten umulige profiler og helt nye ideer der tre og metall kan kombineres på en veldig god måte, sier Bengt Nystrøm, plassjef hos Ricana Concept AB.
 
Opptar lite plass
Etter en omfattende gjennomgang av den nye programvareplattformen STREAM, og testbøying hos Salvagnini Scandinavia AB i Värnamo, falt valget på bestselgeren P2Lean 2120. P2Lean er akkurat som søsknene P1 & P4Lean fullt utstyrt med blant annet CLA, ABA, patentert MAC 2.0. Dette på et område på mindre enn 18m2, noe som gjør den enkelt å plassere i produksjonen hos Ricana Concept AB. P2Lean 2120 tar ikke mer plass enn en vanlig kantpresse.
Maskinen vil bli installert nå i andre kvartal 2021.
Salvagnini takker Johan, Rickard & Bengt for tilliten og ønsker Ricana Concept AB velkommen i panelknekkefamilien og ser frem til et vellykket samarbeid med utviklingen av fremtidig tynnplateproduksjon.

For mer informasjon se: www.ricana.se og www.hestra.se og www.salvagnini.se

Kilde: Salvagnini

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094