23948sdkhjf

GE Additive med gratis AM-guide

Metalladditivproduksjon fortsetter å få fart med mange organisasjoner som begynner å se på å skifte til en kommersiell produksjon i full skala. GE Additive tilbyr gratis nedlasting av sin «Production playbook».

Med denne boken vil GE Additive bidra til at man kan planlegge en vellykket overgang til serieproduksjon med additive teknologier. I boken deles noen erfaringer GE Additive egen additive reise for å hjelpe andre når de tar skritt for å gå over til industrialisering.

Betydelige fordeler
Veien til serieproduksjon med additiv metallproduksjon kan bli strødd med farlige fallgruver, unødvendige omveier og ukjente hindringer. En erfaren guide kan få deg dit du skal på den mest direkte og raskeste ruten. Hvis det implementeres riktig, kan additiv produksjon føre til betydelige fordeler, for eksempel kortere leveringstider, kostnadsbesparelser, konsolidert antall deler, redusert avfall, forbedret bærekraft og forbedret forsyningskjede. 

Emner som tas opp i Production playbook inkluderer: 
• Delidentifikasjon 
• Returnerende investeringsoverskudd (ROI)
• Erfaringsgap 
• Talent- eller ressursmangel 
• Kulturell motstand mot endring 

Å ta disse i betraktning, sammen med nøkkelvariablene - maskiner, prosesser, pulver og deler vil, ifølge GE Additive, bidra til additiv suksess.

Boken lastes ned her: www.ge.com/additive/path-production-white-paper?utm_source=3dprint&utm_medium=eblast

For mer informasjon se: www.ge.com/additive/

Kilde: GE Additive

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093