23948sdkhjf

Rask levering av Swift-Cut plasmaskjærer

Da behovet for en ny plasmaskjærer brått ble en virkelighet for Frydenbø Industrier Ålesund var det godt å ha en maskinleverandør som iTec. En Swift-Cut plasmaskjærer kom raskt på plass og dermed unngikk man lengre stans i produksjonen.

Frydenbø Industrier Ålesund holder til sentralt i Ålesunds havneområde og operer innen et bredt felt. Selskapet fremstår som et moderne og effektivt serviceanlegg for den maritime fiskeflåten, handelsskip, offshore-installasjoner og oppdrettsnæringen, samt landbasert industri. Selskapet har dyktige og svært fleksible medarbeidere, og tilbyr 24/7-beredskap og serviceteam som reiser verden rundt. For prosjekter som krever ytterligere spesialkompetanse, samarbeider bedriften med nettverket innenfor konsernet Frydenbø Industri, i tillegg til lokale leverandører innenfor alle fag.
I produksjonshallen er det teknisk/operativ arbeidsleder Olav Tennøy som styrer prosjektene Frydenbø Industrier til enhver tid jobber med. 
- Vi er et allsidig mekanisk verksted som kan håndtere store mengder oppdrag internt her hos oss. Det at vi kan hjelpe kunden med store deler av deres behov på én plass, gjør oss attraktive for mange, sier Tennøy.
 
Snudde seg raskt
Bedriften har stor variasjon i type oppdrag, alt fra store båter, stor og småindustri, fiskeoljeanlegg, subsea til reparasjoner og nybygging.
For Frydenbø handler det om å levere til tiden og til forventet kvalitet. Da behovet for ny CNC-plasmaskjærer meldte seg, var det viktig å finne en leverandør som i første rekke kunne møte behovet, men samtidig ha en maskin som er brukervennlig og har kapasitet på tykkelser som gjør den allsidig. 
For Frydenbø og Tennøy oppstod behovet med en ny plasmaskjærer igjen ganske brått. Den raske responsen og korte leveringstiden var faktorer som ble verdsatt. God tilgjengelighet til service og assistanse er viktig ved valg av samarbeidspartnere. Tidsfrister er hverdagen og det kan bli uheldig med langvarige stopp i produksjonen.
- Vi var i utgangspunktet ute etter en større maskin som skulle erstatte den vi hadde, men Swift-Cut-maskinen vi ble foreslått kunne håndtere mye av den skjæringen vi har. Plasmastrømkilden er på 125 Ah, det gjør at den kan håndtere platetykkelser opp til 25 mm svart stål. iTec møtte våre krav, både på levering, men også på service. Brukervennlighet og riktig pris, kombinert med smidighet underveis i prosessen, gjorde at vi knyttet til oss iTec som leverandør, sier Tennøy.

For mer informasjon se: www.frydenbo-industri.no og www.itec.as

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125