23948sdkhjf

Pallereoler med rulledør som værbeskyttelse

Elvedi har utviklet en værbeskyttende rulledør for pallereol. Rulledøren er egnet for reoler med en høyde på opptil fem meter og en bredde på opptil fire meter, inkludert pallen.

 

Pallestativet muliggjør sikker utendørslagring selv av spesielt tunge gjenstander som store maskinkomponenter. Med sine værbeskyttede industrihyller tilbyr Elvedi de eneste reolsystemene med automatisk rulletilgang til dags dato.

 

Kundetilpasses

Brukere av værbeskyttende rulledører kommer blant annet fra maskinteknikk og matproduksjon. Systemet kan imidlertid tilpasses alle varer som er lagret på paller. Siden Elvedis reoler er modulære, kan de tilpasses individuelle kundekrav. Teknologien bak konseptet: en elektrisk motor sørger for rask og sikker åpning og lukking av den sprutsikre og luftgjennomtrengelige beskyttende presenningen; uhåndterlige og tunge rulleskodder eller skyvedører er ikke påkrevd, i motsetning til standard markedsløsninger. I tillegg har hyllen med rulledør stabiliserende føringsskinner som forhindrer at rulledøren krøller seg, slik at værbeskyttelse opprettholdes selv i sterk vind.

Med værbeskyttede reolsystemer fra Elvedi får brukerne betydelig fleksibilitet: innenfor de riktige dimensjonene kan alle varer lagres trygt utendørs. Det er også mulig å få utkragningsstativ, som eksempelvis er egnet for lange varer laget av tre og metall.

 

Norsk forhandler er Inge S. Arstad A/S.

 

For mer informasjon se: www.elvedi.com og https://aarstad.as

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093