23948sdkhjf

SmartShift er nå partner med Vention

Buind AS har, med det norskutviklede robotsystemet SmartShift, inngått et samarbeid med kanadiske Vention som er tilbyder av komplette kundespesifikke automasjonsløsninger på nett.

 

Vention sier i en pressemelding at de er glade for å kunngjøre sitt partnerskap med Smartshift-Robotics ApS. SmartShifts robotsystem tilbyr koblinger til verktøy og robotbasestasjoner som er 100 prosent nøyaktige i alle posisjoner. Det er et modulært system som er i stand til å flytte fra en arbeidsstasjon til en annen. SmartShift bidrar til rask og enkel omplassering av verktøy.

 

Fleksibelt og hurtig

SmartShift er et robotsystem oppfunnet for maksimal fleksibilitet og non-stop produktivitet i bransjen. SmartShift-systemet består av robotverktøyskifter og robotbasestasjoner. Produktene er svært kompatible på nesten alle lette og samarbeidende roboter og verktøy. SmartShift har en unik, patentert design og en funksjonalitet som sikrer høy styrke, hastighet og presisjon i alle robotapplikasjoner. SmartShift verktøyvekslersystem er modulært, fra manuelle til automatiske koblinger, som muliggjør mekaniske, pneumatiske og elektriske tilkoblinger. Robotbasesystemet sørger for at roboten står 100 prosent nøyaktig i alle posisjoner og beveger seg til andre arbeidsstasjoner i produksjonen.

 

Nettbasert løsning

Vention har laget et økosystem, der alle delene har en misjon og snakker og passer sammen med alle andre komponenter. Her finner man en helhetlig systemplan og det er bare å sette i gang med å sette sammen komponenter slik man selv ønsker det. Dette er «plug-and-play» med eksempelvis sikkerhetssystem, roterende indexere, integrering mot pneumatikk og programvare som er tilpasset alle komponentene. Kunden setter selv sammen komponenter på Ventions nettside og bestiller direkte på nettsiden. Nå finnes også SmartShift-systemet tilgjengelig på Ventions nettsted.

 

For mer informasjon se: www.vention.io og www.smartshift-robotics.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.095