23948sdkhjf

Innovativ teknologi utviklet til effektiv planfresing

Kyocera Unimercos løsning til planbearbeiding - MFF - er spesielt utviklet til planfresing i stål, støpejern og rustfritt stål. Verktøyet er basert på et konsept som består av kun to skjær; et skjær til henholdsvis semi-plan bearbeiding og et skjær til planbearbeiding. Konseptet har til formål å øke produktiviteten og kvaliteten for planfresing i jernholdige materialer.

Speilblanke overflater og forbedret planhet
MFF har et unikt utformet skjær, med wiper-teknologi, som er tilgengelige i både hardmetall og cermet-kvaliteter. Skjær-utformingen hjelper med å levere en overflatekvalitet på ned til Ra=0,5 - 0,8 μm samt en fremragende planhet. MFF-fresen leverer, ifølge produsenten, så gode resultater at det ofte kan utelukkes en planslipingsprosess – og dermed redusere de totale bearbeidingskostnadene.

Prosessoptimering uten kompromiss
MFF muliggjør, ifølge produsenten, at man i flere tilfeller kan utelukke plansliping og dette kan gjøres helt uten å gå på kompromiss. På tross av at MFF-konseptet kun er med to skjær, så oppnår man likevel en mating på opptil 5 mm/omdr. Det betyr, at man i forhold til en konvensjonell planfresing ofte vil oppleve at MFF reduserer den totale bearbeidingstiden.

For mer informasjon se: www.kyocera-unimerco.no

Kilde: Kyocera Unimerco

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.156