23948sdkhjf

Zayer leverer ny kundespesifikk Kairos-maskin

Zayer har nylig levert en ny Kairos-maskin til en kunde innen jernbanesektoren. Det er en CNC-maskin konstruert for å utføre tung grovbearbeiding og gir stort dreiemoment og kraft ved maskinering. Et godt eksempel på hvordan den baskiske maskinprodusenten står på for å få fornøyde kunder.

 

Zayer har mer enn 50 års erfaring med utvikling og produksjon av verktøymaskiner. Selskapet, som holder til i Baskerland, Spania, har mer enn 150 ansatte og har levert maskiner til kunder i mer enn 40 land.

 

Øker effektiviteten

Verktøymaskinprodusenten legger stor vekt på å møte kundens spesielle behov og melder at synergiene mellom kunden og Zayer har tillatt en optimal utvikling av kvaliteter som gir gevinster i prosessene for bearbeiding av delene.

Dette tette samarbeidet mellom kunden og Zayer har vært en stor fordel når det gjelder å tilpasse maskinen, noe som resulterer i et allsidig flerfunksjonsbearbeidingssenter med flere hoder med høyt dreiemoment. Med funksjonen for fresehodeveksling har kundens prosesser blitt automatisert, noe som har ført til en forbedring av bearbeidingstidene.

 

I Norge forhandles Zayer av Bergsli Metallmaskiner AS.

 Se maskinen i bruk HER

For mer informasjon se: www.zayer.com og www.bergsli.no

Kilde: Zayer

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125