23948sdkhjf

ITAB Shop Products med Salvagnini panelknekke

ITAB Shop Products AB i Jönköping styrker sin panelknekkekapasitet og har installert og startet produksjonen på en P4L-3220 panelknekke fra Salvagnini Scandinavia AB. Systemet ble satt i drift før sommerferien.

ITAB Shop Products AB utvikler og produserer kassadisker, selvutsjekkingssystemer og inngangssystemer for dagligvarehandelen. Innenfor konsernet hjelper de kundene med å virkeliggjøre sin forbrukererfaring med kunnskap, løsninger og et økosystem av partnere. Tilbudet inkluderer designrådgiving, tilpasset butikkinteriør, kassadisker, kundestrømløsninger, profesjonelle belysningssystemer og digitalt interaktive løsninger for den fysiske butikken.

Kjenner Salvagnini godt
Produksjonsleder hos ITAB, Peter Klint sier:
- I flere år har vi hatt behov for å styrke vår panelknekkekapasitet. Kriterier for maskininvesteringer for oss inkluderer; funksjonalitet knyttet til våre behov, tekniske egenskaper og pålitelighet for både maskin, ettermarked og service. Valget falt på Salvagninis P4L med det valgte utstyret som passer godt inn i vår måte å produsere med små serier eller stykkproduksjon. Vi har fra før av produsert i en helautomatisk fiberlaser fra Salvagnini (2013), så vi er godt kjent med Salvagnini og deres maskinmodeller, samt organisering.
- P4L-3220-maskinen som man har investert i er et velprøvd konsept i Salvagninis program for panelknekkemaskiner. Den har sitt utspring i vår første P4 som ble produsert i 1977, informerer Pelle Wallin, selger hos Salvagnini Scandinavia AB.

Klargjort for linjetilkobling
P4L-3220, L står for Lean og er et konsept som ble tatt i bruk for første gang i 2014. 32 tilsvarer en knekkelengde på 3,2 m. Maskinen har automatisk justering av verktøyholderen ABA (Automatic Blankholder Adjustment) i trinn på 5 mm, som gjør det mulig å kjøre kitproduksjon eller stykkproduksjon med verktøyinnstilling mellom panelene uten tap av syklustid. Den er også utstyrt med tappeverktøy som etter programmet innstiller seg helt automatisk, og som kalles CLA SIM, for knekking av en oppstykket knekkelinje for eksempelvis å lage punktsveisefliker. Dette betyr at det ikke er noen manuelle omstillingsoperasjoner som operatøren trenger å gjøre for raskt å bytte mellom forskjellige produkter som har en oppstykket knekkelinje. Som alle Salvagninis panelknekkemaskiner har den også automatisk vinkelkompensasjon, MAC 2.0, som justerer knekkevinkelen automatisk ved materialvariasjon, samt hybridknekketeknologi uten hydraulikkoljetank med et samlet strømforbruk på omtrent 9 kW i gjennomsnitt.
Maskinen er klargjort for en mulig fremtidig linjetilkobling av enten stans, kombi eller lasermaskin. Offline programmering vil bli gjort i Salvagninis nye programmeringspakke: "STREAM", 3D-delen kan integreres med Solid Works.

For mer informasjon se: www.itab.com og www.salvagnini.se

Kilde: Salvagnini

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.156