23948sdkhjf

Ny automatisk rørbøyemaskin fra Memoli

Italienske Memoli presenterer sin nye serie med 3-akse CNC rørbøyer for lineær bøyning av rør opp til 65 mm diameter. Rørbøyemaskiner i ACH-serien er helautomatiske med CNC 3-akser: bøying (Y-akse), fremføring (X-akse) og rotasjon (Z-akse). 

Memoli ACH hybride rørbøyemaskin er utviklet for nøyaktig bøyning av rør og profiler. Hovedaksene er elektrisk styrt, mens hjelpeaksene er hydraulisk styrt. Det ekstremt lille bøyehodet er laget av stål med kjededrevet gir for å sikre mer plass i det bøyende hodet. På denne måten kan maskinen bøye i en enkelt syklus, selv rør med de mest komplekse geometrier. Omstillingstidene er ekstremt korte og sikrer stor fleksibilitet. Maskinen kan arbeider både med dor eller uten dor, og gir ifølge produsenten meget gode bøyeresultater.

ACH programvare
Alle ACH-rørbøyemaskiner er utstyrt med Memoli grensesnitt - en 3D-bøyeprogramvare, utviklet for rørbøyeapplikasjoner. Den er enkel og intuitiv, og lar deg programmere direkte gjennom justering av lengde, rotasjon og vinkel. Programvaren automatisk tilbakeslagskompensasjon, den husker verktøykonfigurasjon og geometri, og den har antikollisjonsegenskaper for gjennomførbarhet av komponenter uten prototyping eller materialavfall. Den er også kompatibel med et bredt utvalg av CAD-programmer.

Noen tekniske data
Ramme av karbonstål
Mulighetsanalyse takket være den enkle og intuitive 3D-simulatoren
Primære akser håndtering med børsteløse CNC-motorer
Veksle låselukking
Programmerbar forhåndsdorekstraksjon
Bøying med variabel radius
Forberedelse for stansetilbehør - Opp/ned formåpning
Kompakt og eksponert bøyehode for maksimal bøyeplass
Separat styringsenhet

Norsk forhandler er Oeen Engineering AS.

For mer informasjon se: www.oeenengineering.no og www.memoli.it

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094