23948sdkhjf

PR Maskin fyller 20 år - feirer med nytt bygg

PR Maskin AS er en familiebedrift som ble startet i år 2000. Fokus er å levere kvalitetsprodukter til norsk verkstedindustri. Nylig fylte bedriften 20 år og flyttet samtidig inn i nytt bygg i Fosseikeveien 20 i Sandnes.

- Vi har hatt en vekst over all forventning, og vi har rett og slett vokst ut av våre gamle lokaler, sier Eirik Røsand, salgssjef hos PR Maskin AS.
- Fra 2015 til 2019 økte vi omsetningen fra 14 til 41millioner kroner, og mye tyder på at veksten vil fortsette, forklarer Røsand optimistisk.

Bredt produktsortiment
PR Maskin tilbyr alt fra sveisebord, roterende sveisebord, rullebukker, rørkrakker, rørbøyere, profilvalser, sponbearbeiding og platebearbeiding, plasmaskjæring, horisontal presser, båndsager søyleboremaskiner og fugemaskiner for å nevne noe. 
- Vårt brede produktsortiment er plasskrevende og vi har lenge hatt et sterkt ønske om å ha større lokaler for å kunne vise besøkende noe av det vi tilbyr.
Vårt nye moderne bygg på 650 kvadrat, har et showroom hvor vi kan ta imot kunder, og vi har også et stort lager med sveisebord og maskiner. Det at vi nå har flere varer på lager til enhver tid gjør at vi også kan tilby mye raskere leveringstid, forteller Røsand, og legger til:
- Vi ser svært positivt på fremtiden, og kommer til å fortsette vårt fokus på kvalitetsprodukter. Samtidig vil vi satse videre på utleie av maskiner som roterende sveisebord og rullebukker. Vi vil også utover høsten fylle på med flere maskiner og utstyr, så her vil det være mye spennende for en besøkende å se, avslutter Eirik Røsand.

For mer informasjon se: www.prmaskin.no

Kilde: PR Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078