23948sdkhjf

Nordic Steel med Timesavers avgrading: "Beste maskin"

«Markedets definitivt råeste avgradingsmaskin» var det enkle budskapet fra daglig leder Børre Lobekk hos Nordic Steel AS da han skulle beskrive erfaringene med en nyinnkjøpt Timesavers avgradingsmaskin.

Da Maskinregisteret nylig besøkte Nordic Steel AS på Bryne fikk vi se de flotte nye lokalene. Stålbedriften har også investert mye i produksjonsmiljøene og maskiner. En av maskinene er en Timesavers 42 levert av iTec AS.

«Beste på markedet – fordi våre kunder fortjener det»
Det var naturlig å se på den nye maskinen og høre hvilke erfaringer man har gjort seg.
- Vi ønsket oss en solid maskin med stor kapasitet. Kun det beste var godt nok for oss. Ofte har vi kundekrav på radie 2, noe som betyr svært fine hjørner og kanter. Det krever avanserte maskiner for å levere denne kvaliteten med god produktivitet, forteller Lobekk, og fortsetter:
- Jeg vil ikke si at maskinen er blant de billigste, men dette er definitivt den beste maskinen på markedet. Nordic Steel skal til enhver tid ligge i øverste sjiktet, og jobber hver dag for å effektivisere driften og være kostnadseffektive for kundene våre. Vi er kjempefornøyde med avgradingen og ikke minst den høye produktiviteten. 

For mer informasjon se: www.nordicsteel.no og www.itec.as

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.082