23948sdkhjf

Thelle Teknologi representerer SHW Werkzeugmaschinen

SHW Werkzeugmaschinen GmbH har valgt Thelle Teknologi AS som ny samarbeidspartner i Norge. - Å representere et slikt navn, «Swäbische Hütten Werke», med aner fra 1350-tallet, i Norge er vi svært stolte av, uttaler Per Thelle Jacobsen, daglig leder i Thelle Teknologi AS.

 

SHW Werkzeugmaschinen GmbH, en av verdens ledende produsenter av bearbeidingssentere, borverk og portalmaskiner med frese og dreiekapasiteter. Maskinprodusenten er en av de internasjonalt anerkjente spesialistene innen maskinering. SHW produserer maskiner for eksempelvis store deler for maskin- og anleggskonstruksjon, store dieselmotorer, turbiner og miljøteknologi.

 

Kompromissløs presisjon

SHW produserer i dag maskineringssentere med stor frese- og dreiekapasitet, borverk og store portalmaskiner. Alle med unike løsninger av ulike fresehoder.

- Fresehodet til hver maskin og hjertet til hvert system er SHW-fresehodet, som inneholder all den kunnskap og som garanterer deg nøyaktig den kompromissløse presisjonen våre kunder krever, understreker Per Thelle Jacobsen.

 

For mer informasjon se: www.shw-wm.de og www.thelleteknologi.no

Kilde: Thelle Teknologi

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11