23948sdkhjf

Durma med kompakt fiberlaser rørskjæremaskin

Den tyrkiske maskinprodusenten Durma tilbyr en rekke laserskjæremaskiner, deriblant en kompakt fiberlaser rørskjæremaskin som nå leveres med 4 kW laserkilde.

 

Durma HD-TC 60170 fiberlaserskjæremaskin er en "høyhastighets" 2D- og 2,5D-skjæremaskin som brukes til skjæring av rør (maksimal diameter 170 mm) og profiler (maksimal firkant 120x120mm, rektangel 150x100mm) i opptil 6500mm lengde.

 

Kompakt og effektiv

Rør og profiler med tykkelse mellom 0,8 mm og 12 mm kappes med laserskjærende kraft opptil 4 kW. Bevegelige akser fungerer med dynamiske AC-servomotorer med høy ytelse som ikke krever vedlikehold. Et sugesystem brukes til å støvsuge støvet som kommer frem under laserskjæringsprosessen, og for å sende dem til støvoppsamlingsfiltre. Det automatiske rør- og profilinnlastingssystemet ble designet for å redusere tiden for klargjøring av materialet for skjæring, og det automatiske rør- og profilutlastingssystemet ble designet for å ta kappematerialene uten å stoppe maskinen. Med maskinens kompakte utforming utføres alle rør- og profilinnlasting, skjæring og lossing ved å bruke mindre plass og mindre håndtering. På denne måten får man rask, stabil og effektiv produksjon.

 

Durma forhandles i Norge av P. Meidell AS.

 

For mer informasjon se: www.durmazlar.com.tr og www.meidell.no

Kilde: Durma

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.095