23948sdkhjf

PR Maskin med sveisebord på skinner

I nye lokaler viser PR Maskin frem to nyheter fra sveisebordprodusenten Siegmund. Den en nyheten er en skinneløsning for manuell flytting av sveisebord. Den andre et løftebord med hjul. 

I de nye lokalene til PR Maskin AS møter vi en smilende Eirik Røsand. Han er daglig leder og jobber tett med sin far Per Røsand. Begge har stått på for å fornye bedriften og øke aktiviteten. 
- Vi har fått mye å gjøre og ser umiddelbare resultater av mange års innsats og investeringer, forteller Eirik.

Totalleverandør
Nå tilbys flere produktområder og flere maskiner og utstyr til en stadig voksende kundegruppe. PR Maskin dekker hele Norge og er kjent for både sveisebord og verktøymaskiner men etter hvert også flere produktområder. 
- Vi forsøker å dekke kundenes forskjellige behov og vinner mer og mer tillit i markedet, noe som leder oss til i større grad å bli en totalleverandør, sier Eirik.

Fleksibel produksjon og bedre HMS
I resepsjonen i de nye lokalene er det laget til et eget utstillingsområde der Eirik viser frem nyheter fra sveisebordprodusenten Siegmund.
- Her ser du det nye skinnesystemet, Eirik peker og forklarer:
- Dette er underlag- og fundamentskinnen til bruk der to eller flere bord monteres på skinner i gulvet. Fundamentskinnene blir skrudd fast eller senket ned i gulvet hvis det er mulig. Dermed har du en strukturert arbeidsplass med flere forskjellige spennmuligheter som garanterer at det kan arbeides sikkert og produktivt. Skinner fås i 3 og 4 meters lengder, så velger du selv antall skinner til ønsket lengde. 
Den andre nyheten Eirik vil vise er Siegmund løftebord med hjul:
- Dette mobile løftebordet kan benyttes som monteringsbord, sveisebord eller ekstra arbeidsplass. Den individuelt justerbare arbeidshøyden gir en ergonomisk og ryggvennlig holdning til brukeren. Dermed kan arbeid gjøres med høy presisjon og effektivitet. Bordet kommer med to løftekapasiteter; 500 kg og 1000 kg. Arbeidshøyde er fra cirka 700 til 1.000 mm. 

For mer informasjon se: www.prmaskin.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.437