23948sdkhjf

PR Maskin bidrar til økt effektivitet med nye produkter

PR Maskin AS er en familie bedrift som ble startet i år 2000. Bedriften er kanskje mest kjent som Norges største forhandler av sveisebord, men leverer nye og brukte verktøy- og platemaskiner samt mye annet som forenkler produksjonen og øker effektiviteten.

 

Foruten ovennevnte teknologi kan PR Maskin AS også by på rullebukker, roterende sveisebord, varmebehandlingsutstyr, profilvalser, materialreoler, platereoler, brennebord, søyleboremaskiner, rørbøyere, profiljernsakser, lokkemaskiner, sveisejigger, horisontalpresser, fase/fuge-maskiner, chucker og bakkskiver og en del annet utstyr.

I sine lokaler i Fosseikeveien 20 i Sandnes har de rigget til et lite demosenter der kunder kan se produktene utstilt. Dessuten kan man leie maskiner og utstyr. Ifølge PR Maskin er dette markedet i kraftig vekst grunnet økende prosjektbasert produksjon.

 

Nye agenturer

PR Maskin AS kommer stadig med nye produkter og et av dem er AMA rørutstyr til rørsveising.

- AMA er et merke som produseres av Welner Oy i Finland. Med disse produktene kan man redusere kostnadene for rørsveising ved å optimalisere arbeidsmetodene og verktøyene som brukes. Ved å benytte riktig verktøy garanteres nøyaktighet og installasjons- og sveisefeil minimeres, sier Eirik Røsand, daglig leder i PR Maskin AS.

- Justerbare verktøy sikrer ergonomiske arbeidsstillinger og forbedrer kvaliteten på arbeidet. Spør fagfolkene – de velger AMA-produkter for best mulig resultat, bedyrer Eirik.

 

Praktisk løfteverktøy

Et snedig verktøy som står utstilt i demorommet er MagSwitch Hand Lifter 60-CE. Verktøyet kan trygt løfte 29 kilo.

- Dette er vår enhånds magnetiske løfter som gir mer kontroll ved bruk av bare én hånd. Slå på og av ved å trykke på en knapp for å løfte og frigjøre stål. Hvis strømmen går ut mens du arbeider og enheten er under belastning, forblir magneten på og stålet vil ikke falle av. Leveres med to oppladbare 4V litium-ion-batterier, lader og hylster, praktisk ikke sant spør Eirik.

 

 

 

 

Bytte ut dette:

Praktisk fugemaskin

Mens vi er i demorommet vil Eirik også slå et slag for den håndholdte batteridrevne fugemaskinen TAG PIPE.

- Alle som skal lage fugefas må enten flytte røret eller emnet til der maskinen står, eller så kan man ta med seg denne TAG PIPE-maskinen ut i verkstedet eller i felt der jobben skal utføres, Eirik stråler og legger til:

- Du må bare se denne batteridrevne kraftige kuttemaskinen fra italienske Edilgrappa. Den kan klippe maksimalt 16 millimeter bolt eller armeringsjern, smart verktøy, ståler Eirik.

 

Med dette:

Praktisk fugemaskin

Mens vi er i demorommet vil Eirik også slå et slag for fugemaskinene til TAG PIPE.

- Vi får mange henvendelser fra kunder som er lei av å bruke vinkelsliper og spør etter bedre alternativer. Med en fugemaskin fra TAG PIPE gjøres jobben raskt, enkelt og nøyaktig, uten all støy og støv som en vinkelsliper lager. Leie av disse har blitt veldig populært på grunn av all prosjektbasert produksjon.

Eirik stråler og legger til:

- Du må bare se denne batteridrevne kraftige kuttemaskinen fra italienske Edilgrappa. Den kan klippe maksimalt 16 millimeter bolt eller armeringsjern, og ja, vi har og samme maskin bare til bøying, ståler Eirik.

 

 

Bedre internlogistikk

Et annet produkt som PR Maskin promoterer i disse dager er en minikran.

- Den ergonomiske mobile minikranen 01M5 er en del av et bredt utvalg av motbalanserte 360° svingbare kraner med manuell trekkraft, med en maksimal kapasitet på opptil 500 kg og en rekkevidde på opptil 1300 mm, forteller Eirik, mens han demonstrerer hvor lett den lar seg manøvrere.

- Du kan få den hydraulisk spakstyrt eller elektrisk styrt. Kranen representerer den mest kostnadseffektive og fleksible løsningen for løfting og transport av last i flere applikasjoner som maskinsentre og maskinverktøy, levering til samlebånd, monteringsoperasjoner, varehåndtering. Takket være dens kompakte dimensjoner er den lett å manøvrere selv ved full last og kan flyttes uten problemer i trange rom. Alle komponenter er laget i Italia for å sikre høyeste konstruksjonskvalitet og fravær av feil.

 

Ny invertervarmer

Eirik viser frem den nye Invertor DHC 6510R invertervarmer som primært er konstruert for kontrollert gløding av materialer etter sveising for å redusere spenning og redusere hydrogeninnhold og for forvarming før sveising opp til temperatur på 1050 °C. Den har en temperaturregulator og opptak for programmering på høyere nivå beregnet spesielt for sveiseglødning. Det tillater også en flersonemodus, programkobling og kopiering, innstilling av flere regulatorverdier og mer. Opptakstiden er opptil 1400 timer.

- I tillegg til invertervarmer har vi har seks typer induksjonsvarmere i ulike kW og kA-klasser, fra 1,2kW/1,8kA til 10kW/12kA. Kom innom og finn din modell, inviterer Eirik Røsand.

 

For mer informasjon se: www.prmaskin.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094