23948sdkhjf

IMET XT6 båndsag med dobbel søyleføring

Båndsager med dobbel søyleføring gir rette kutt for høy produksjon og industriapplikasjon. IMET XT6 er en del av XT-serien som ifølge produsenten gir den mest avanserte teknologien for saging til den profesjonelle brukeren.

 

Maskinen har en integrert mater på rullebordet med åpningsskruer på begge sider for bedre posisjonering og skal ifølge produsenten gi et perfekt kutt selv på ujevn boltmaterial.

Maskinen har et automatisk skjæreparametersystem med mer enn 150 forhåndsinnstilte materialer for å starte sageprosessen: maskinen beregner automatisk bladet og materialtykkelsen for å stille inn sagehastighet og materialgjennomtrengning.

 

Nøyaktig og sikker prosess

Hele sageprosessen, alle maskininnstillingene kan administreres fra 10-tommers berøringsskjerm med enkelt og intuitivt grensesnitt. Sagekapasitet ved 90° rund og firkantet emne er 460 mm.

XT6 har en innretning for å kontrollere nøyaktigheten/kvadraturen til kuttet, med automatisk justering eller stopp i tilfelle bladavvik.

Operatørsikkerhet var et av hovedtemaene under utviklingsprosessen av maskinen. Alle maskindelene har beskyttelse uten at påvirker muligheten for full tilgang for vedlikehold.

 

IMET båndsager forhandles i Norge av Saghuset Hesselberg AS.

 

For mer informasjon se: www.saghuset.no og www.imetsaws.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.097