23948sdkhjf

Aarbakke utfordrer stålmarkedet

Aarbakke AS utfordrer stålbransjen med å selge stål til både norske og utenlandske kunder. – Vi ønsker å være en foretrukket leverandør for både store og små kunder, uttaler Inge Brigt Aarbakke.

Aarbakke AS tilbyr nå kundespesifikke stålvarer direkte fra eget lager. Allerede ligger det metallvarer for 70 millioner kroner på lager, mer er på vei inn. Omsetningen i 2021 er estimert til 300 millioner. Markedet er hele Norge og internasjonalt.

Tilfredsstiller kravspekk
- Vi har opprettet en egen stålavdeling med syv personer, inkludert metallurg og folk med spesialkompetanse på feltet. Vi vet hva det vil si å være liten kunde, og vi vet hva som skal til for å være konkurransedyktig i markedet, forteller Aarbakke.
Han bedyrer at det vil bli konkurransedyktige priser og at kvaliteten alltid vil være rett:
- I tillegg til å ha spesialkompetanse innen bearbeiding i eksotiske metaller, som er fremtredende i oljeindustrien, vil vi også tilby sorter til alle andre bransjeområder. Våre kunder skal få muligheten til å bestille nær netto form, det vil si at vi tilbyr saging, grovbearbeiding, boring og andre forbehandlingsprosesser for at kundene skal få det beste utgangspunktet for å være konkurransedyktige.

For mer informasjon se: www.aarbakke.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.129