23948sdkhjf

Nytt Matsuura 5-akse vertikalt maskineringssenter

Matsuura presenterer nyheten MAM72-52V, som omtales som en «alt-i-en-maskin» for produksjon med mange varianter, variabelt volum og ubemannet drift.

 

Matsuura MAM72-serien leverer, ifølge maskinprodusenten, lange perioder med ubemannet produktivitet med høy presisjon, og gir allsidighet ved bearbeiding av svært små til veldig store komponenter. MAM72-serien skal gi kostnadsbesparelser og bedre posisjonering innen kompleks 5-akset maskinering med palettløsninger og produktivitetsløsninger for å holde maskineringssenteret effektivt og produsere komponenter døgnet rundt.

 

Større bearbeidingsvolum

MAM72-52V er konstruert for å håndtere større arbeidsstykkestørrelse enn Matsuuras eksisterende modeller, samtidig tilbys raskere responstider på markedet og levere enda høyere produktivitet for å møte kundenes krav for stadig raskere sykluser og kostnadsbesparende ytelse. Med den nye MAM72-52V er maksimal arbeidsstørrelse D520 mm x H400 mm med en lastekapasitet på 300 kg per palett: 23 prosent økning i diameter, 50 prosent vektøkning og 75 prosent økning i bearbeidingsvolum sammenlignet med eksisterende modeller.

MAM72-52V er en alt-i-en-maskin som muliggjør produksjon av variabelt volum med variabel del og utvidet ubemannet drift, med verktøymagasin (130 verktøy/330 verktøymagasin), tårnpalettsystem (PC15) og sponfjerningssystem som standard.

Den nye maskinen er IoT-klar (Internet of Things) og leverer målbar fjern- og sanntidsovervåking av maskinens status, tilstand og ytelse. Denne valgfrie funksjonen for å hente ut maskindata til et vertssystem er tilgjengelig ved hjelp av en kommunikasjonsprotokoll som kalles «MTConnect» er utviklet for verktøymaskiner.

 

For mer informasjon se: www.matsuura.co.jp og www.masentia.com/nb-no

Kilde: Matsuura

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109