23948sdkhjf

LVD innfører MOVIT linjeautomasjonssystem for lasere

LVD introduserer MOVit, et omfattende utvalg av automasjonssystemer, inkludert nye TAS (Tower Automation System) og WAS (Warehouse Automation System) opsjoner for LVD Phoenix og Electra laserskjæremaskiner. MOVit-systemer inkluderer også LVDs Compact Tower (CT-L), Flexible Automation (FA-L) og Load-Assist (LA).

 

MOVit TAS er et lagringssystem med ett eller to tårn som kan integreres med opptil to laserskjæringsmaskiner. Dette tårnsystemet tilbyr 16 forskjellige konfigurasjoner tilgjengelig for 3015, 4020 og 6020 lasermaskinformater.

 

Fleksible konfigurasjoner

MOVit WAS tilbyr et tilpasset antall tårn som begynner med minst tre tårn, i enkle eller doble radkonfigurasjoner. Hver pall har en kapasitet på 3 eller 5 tonn og en høyde på 90 mm. Flere laserskjæremaskiner kan kobles til systemet ved hjelp av integrerte laste-/losseenheter. Utsendingsstasjoner kan legges til WAS for å levere tilskjærte plater til et sorteringsområde eller sorterte deler til andre maskiner, for eksempel kantpresser. WAS er tilgjengelig for lasermaskinformat 3015 og 4020.

Både TAS og WAS tilbyr muligheten for lossing direkte på maskinen(e). Tilskjærte plater losses på et tredje bord der deler kan sorteres og gjøres tilgjengelige for ytterligere bearbeiding.

Automasjonssystemene har svært fleksible konfigurasjoner. De er designet for å holde materialstrømmen kontinuerlig, produksjonen uavbrutt, og plater og deler er organisert effektivt. Standard TAS- og WAS-konfigurasjoner tillater full nattproduksjon når ferdige plater returneres til tilgjengelig lagring.

 

For mer informasjon se: www.lvdscandinavia.no

Kilde: LVD

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078