23948sdkhjf

Verdens minste laser for merking?

ACT Logimark er i år inne i sitt 30 år som leverandør av industrielle merkemaskiner til bedrifter i Skandinavia, og styrker sin posisjon innen fagfeltet industrielle merkelasere. Nå lanseres den lille fiberlasermerkemaskinen FOBA Titus.

FOBA Titus fiberlaser er utviklet og produseres av tyske FOBA, som har produsert lasere for merking i over 50 år. Selskapet er blant de ledende i verden, og eies av amerikanske Danaher, det samme selskapet som eier blant annet Linx Printing Technologies.

Spesifikasjoner
FOBA Titus-modellen omtales som verdens minste og mest fleksible industrielle merkelaser å integrere. For alle som kjenner Linx CIJ blekkstråleskrivere, minner denne laserens skrivehode svært mye på skrivehodet til en Linx blekkstråleskriver, men dette er altså en laser som leveres med 10 meter fiberslange fra kontroller til skrivehode. Den har lav vekt, er enkel å installere og har et bredt utvalg kommunikasjonsprotokoller som TCP/IP. Den støtter Profinet, Ethernet, EtherCAT, OPC UA. Maskinen tilbyr rask merking, inntil 2.000 tegn per sekund og er enkel å programmere.
FOBA Titus har innebygget «focus finder» for korrekt fokus og sikker merking og leveres med skrivehode i IP65/IP69 kapsling.

Levers av ACT Logimark
FOBA Titus fiberlaser lanseres i disse dager av ACT Logimark, og kommer som et sterkt tilskudd til ACT Logimarks leveringsprogram av industrielle lasere for merking, gravering og skjæring. Bruksområdene er mange, og i noen tilfeller vil denne laseren kunne erstatte dagens blekkstråelskrivere.
ACT Logimark leverer fra før blant annet CO2-lasere og fiberlasere fra britiske Linx Printing Technologies, og flatbedlasere fra østerrikske Trotec.

For mer informasjon se: www.act-gruppen.com

Kilde: ACT Logimark

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079