23948sdkhjf

Hytorc med lasermerking

Boltspesialisten Hytorc Norge AS valgte Technomark Graphix 50W lasermerkemaskin og en FAMI arbeidsbenk med hjul og skuffeseksjon levert av Alf I. Larsen AS.

 

Hos Hytorc Norge har Espen Larsen og hans team nå muligheten til å merke nye produkter med spesifikk merking for sine kunder, samt å spore sitt interne utleieverktøy på en effektiv måte.

 

Brukervennlig

Den nye Graphix.series er en alt-i-ett-stasjon som er designet rundt brukeropplevelsen. Markeringshodet med innebygd kamera og intelligent programvare gjør at enhver operatør kan merke enkelt, uavhengig av erfaring; nybegynner eller ekspert. Denne laseren ble valgt fordi den er veldig brukervennlig, gjør driften mer effektiv og egner seg godt til oppgavene hos Hytorc.

 

Smart View-funksjon

Smart View-funksjonen er banebrytende i denne nye generasjonen laserstasjoner. Kameraet, som er integrert i markeringshodet, gjør det mulig å se arbeidsstykket direkte på skjermen. Man kan nå plassere og se merkingen direkte på delen. Dette gjør oppsett av merking raskere og reduserer feilfrekvensen.

 

For mer informasjon se: www.hytorc.no og www.ail.no og www.technomark-marking.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Krevende massiv endefresing med «overlegen ytelse»
Studer automatiserer slipemaskinene
Norsk Herdesenter med høy varme og miljøvennlige herdeoppdrag
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.734