23948sdkhjf

Seco Tools med ny Turbo 16 hjørnefres

Med et stadig økende press på å øke produktiviteten og holde bearbeidingskostnadene nede har trygge prosesser og lang levetid for verktøyet aldri vært viktigere. Den nye Turbo 16 fra Seco Tools tar, ifølge verktøyprodusenten, nye steg på begge punkter.

Takket være en imponerende liste over optimaliserte funksjoner leverer fresen, ifølge Seco Tools, eksepsjonell verktøyytelse for en rekke bruksområder og materialer. Jevn fresing og lave skjærekrefter betyr redusert strømforbruk og verktøyslitasje – levetiden for verktøyet kan faktisk økes med opptil 130 prosent.  

Bygd for fremtiden

Turbo 16 sikrer også høy produktivitet – den eksepsjonelt tett-tannede versjonen på utvalgte freser øker materialavsponingen betydelig, ifølge Seco Tools med opptil 50 prosent. Et bredt utvalg av grunn- og direktepressede skjær skal gi Turbo 16 en enestående fleksibilitet, mens fresekroppene er laget av korrosjonsbestandig verktøystål. De har interne kjølekanaler og diameter fra 25 til 250 mm. De er kompatible med en rekke forskjellige koblinger samt standard

roterende holdere. 

For å bevise at Turbo 16 virkelig er bygd for fremtiden, er skjærene de første Seco Tools-produktene som har Data Matrix-merking. Disse kodene kan brukes til å lagre produkt- og partiinformasjon, og de kan leses av med den nye smarttelefonappen Seco Assistant.

For mer informasjon se: www.secotools.com

Kilde: Seco Tools

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.297