23948sdkhjf

Kennametal Stellite med Starweld 400 PTA sveisesystem

Starweld 400 sveisesystem er et av de mest allsidige PTA-systemet (Plasma Transferred Arc) på markedet i dag. Dette PTA-systemet bruker den nyeste teknologien for å gi en svært konsistent, pålitelig, enkel å bruke og kostnadseffektiv løsning for påleggsveis og belegg.

Fullautomatiske sveisesekvenser
Sirkulært steg over: Diameter kan være hardpålagt i en serie passeringer eller perler. Etter hver passering flyttes brenneren.
Spiralsveising: Rotasjonshastigheten og brennerbevegelsen koordineres for å oppnå dekning i form av en kontinuerlig spiral.
Lineær sveising: En eller flere lineære perler kan programmeres for å oppnå rettlinjede sveiseperler.

Brennermanipulatorer og delposisjonering
StarWeld 400 kan leveres med en rekke brennermanipulatorer og delposisjoneringsenheter for halvautomatisk sveising og er et system som kan tilpasses og integreres med et bredt spekter av utstyr for deling og brennermanipulering. 

StarWeld PTA-brennere
Kennametal Stellites oppfinnsomhet og lidenskap for PTA-ytelse er vist i selskapets portefølje av høykvalitetsbrennere. Kennametals brede portefølje av PTA-brennere er designet med tanke på effektivitet og fleksibilitet og lar brukerne optimalisere for deres spesifikke applikasjon.

For mer informasjon se: www.stellite.com 

Kilde: Kennametal Stellite

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.269